Mentale Coaching met topservice, wereldwijd

Heb jij alles in het leven om gelukkig te zijn?

Maar... Is er iets wat je graag opgelost ziet en maar niet opgelost krijgt? Heb je alles al geprobeerd maar niet het gewenste resultaat behaald? Dan zijn mijn exclusieve diensten iets voor jou! Ik heb namelijk een uniek talent waarmee ik al duizenden mensen geholpen heb sinds ik gestart ben in het jaar 2003. Lees verder en ontdek zelf wat ik ook voor jou zou kunnen doen als je mij dit toestaat... .

George Michael

Het was begin december 2017 en ik keek naar een documentaire over het leven van George Michael...

Het leek erop dat deze getalenteerde man alles had wat hij wilde; zanger, songwriter, muziekproducent, knap, geliefd, en rijk. Hij schonk ook veel geld aan goede doelen zonder dat iemand ervan af wist. Hij was een goede kerel maar helaas was hij heel ongelukkig diep vanbinnen. Tegen het einde van zijn leven (53j) rookte hij massa's joints om zijn emotionele pijn te verdoven. Op 25 december 2016 overleed hij aan meerdere gezondheidsproblemen. Een onnodige dood. Had hij hulp kunnen vragen zonder angst herkend te worden, had zijn leven er misschien anders uitgezien en zou hij nu nog gelukkig verder leven. Vanaf nu is dat mogelijk. Je hoeft geen ster te zijn om mijn hulp in te schakelen. Ik werk voor iedereen die mijn dienstverlening kan gebruiken.

 

Wat als je niet zomaar in een wachtkamer kunt plaatsnemen?

George Michael kon geen voet buiten zetten of iemand zou hem hebben opgemerkt. Hij kon niet anders dan vanbinnen stil afzien, terwijl ook hij recht had op goede mentale en emotionele ondersteuning. Intens tragisch om te zien. Toch snap ik dat een publiek figuur als hij, of ieder ander welgesteld persoon, niet zomaar ergens in een wachtkamer gaat zitten wachten op zijn beurt.

 

Een speciaal coachingstraject voor VIPs, wereldwijd

Toen, op dat moment, terwijl ik met tranen zat te kijken, drong het ten volle tot mij door dat deze mensen in de kou blijven staan. Ik nam het besluit hier iets aan te doen en heb een speciaal VIP- coachingstraject ontwikkeld waarbij je niet in die wachtkamer hoeft te gaan zitten met alle risico’s van dien. We draaien het om. Ik ontmoet jou op de locatie die jouw voorkeur heeft. En dat zelfs wereldwijd. Omdat ook VIPS soms behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon die hun kortdurende en doeltreffende ondersteuning biedt.

 

David Ost

Waarom ik dit doe?

Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op goede mentale en emotionele ondersteuning. Ik kan mij zeer snel vrijmaken om naar jou toe te komen in alle discretie. Op mij kan je vertrouwen, ik ben er voor je!

David Ost, Mental Coach + expert in NLP en moderne hypnose. 

 

Durf de stap te zetten

Dus ben je bekende Vlaming, Nederlander of andere wereldburger, heb je behoefte aan hulp, maar durf je de stap niet te zetten uit angst voor roddel en achterklap? Of schuw je de media? Meld je dan aan via deze pagina voor een discreet kennismakingsgesprek via telefoon of videochat.

Top