Over David

David Ost

Hi 🙂 Ik ben David Ost, mental coach en hypnotherapeut met een succesvolle praktijk al sinds 2003. Ik help mensen bij het oplossen van problemen door gebruik te maken van de kracht dat in elk van ons aanwezig is, namelijk het onderbewustzijn. Daarnaast heb ik nog een part-time job als verpleegkundige in een ziekenhuis.

In 2003 heb ik mijn succesvolle praktijk voor hypnose gestart waarmee ik een van de pioniers was in België. Van gewone mensen zoals jij en ik tot zakenmensen en artiesten...ik heb ze allemaal geholpen hun problemen oplossen. Tot de dag van vandaag bestaat mijn praktijk nog steeds en blijven mensen de weg naar mij vinden, zo ook jij!

2018 was een jaar van grote verandering voor mezelf: na een huwelijk van 19j besloot ik mijn eigen weg te gaan en de sprong in het duister te wagen. Ik gooide het roer compleet om en verhuisde naar Oostende. Ik werd continu uitgedaagd om uit mijn comfortzone te komen en ben aldus ervaringsdeskundige geworden. Het was aan mezelf om te bewijzen wat ik anderen reeds jaren vertelde: je kan het leven waar je van droomt zelf creëren! En dat heb ik dan ook gedaan... .

Ik ben verhuisd naar de kust (waar ik al lang van droomde) en heb naast mijn praktijk nu ook een virtuele versie ervan ontwikkeld zodat ik mensen zoals jij wereldwijd online kan helpen hetzelfde te realiseren. Dit geeft mij veel voldoening. Bij goed weer wandel ik in nog geen minuut naar het strand om te relaxen of inspirerende wandelingen te maken met cliënten... .

Maar dit is niet allemaal van een leien dakje gegaan: ik heb het nooit makkelijk gehad in het leven en ben van 0 gestart, telkens opnieuw. Ik heb net als jij de nodige problemen gehad welke mij een schat aan levenservaring hebben opgebracht. Problemen op gebied van geld, liefde, werk enz... je noemt het maar. Gelukkig beschikte ik door mijn opleidingen over een verborgen 'wapen', namelijk de handleiding waarmee je het onderbewuste kunt transformeren en sturen om datgene aan te trekken waar je naar verlangt! Nu ik het leven heb gecreëerd dat ik wou heb ik een nieuwe droom: mensen zoals jij in hun kracht brengen en hen helpen om hun eigen droomleven te creëren. Want als ik het kan, kan jij het ook. Alleen beschik jij nog niet over de kennis en mogelijkheid om jouw onderbewuste te sturen. Dat wil ik jou graag leren zodat ook jij het geluk en succes kunt ervaren waar je naar verlangt.

Top