Persoonlijke 1 op 1 begeleiding wereldwijd

visitekaartje

Wat je mag verwachten van mij: 

 • Kortdurende en persoonlijk afgestemde ondersteuning in jouw vertrouwde omgeving, wereldwijd
 • Diepgaand en levensveranderend transformatietraject volledig afgestemd op jouw noden en behoeften
 • Snelle en kwalitatieve oplossing van jouw probleem
 • Absolute discretie wordt steeds gewaarborgd
 • 5 ***** Service
David Ost

Ik ben David Ost en help jou graag met mijn expertise en talent het probleem oplossen dat jou ervan weerhoudt om je gelukkig te voelen. Al meer dan 16j run ik een succesvolle praktijk in België waarin ik mijn cliënten snel en doeltreffend help de veranderingen te maken dat zij wensen. Dit doe ik door met het onderbewustzijn te communiceren op mijn eigen unieke wijze. Hierdoor kunnen doorbraken gerealiseerd worden dat voor anderen onmogelijk zijn. Hoewel ik dit steeds onder de noemer 'hypnose' heb gepromoot, lijkt het in de verste verte niet op wat jij je hierbij kunt voorstellen. Veranderingen vinden direct plaats zodat jouw probleem eigenlijk in no-time volledig opgelost wordt! Op deze manier heb ik reeds talrijke mensen goed kunnen helpen bij het oplossen van hun probleem zonder moeite of inspanning van hun kant. Hoewel dit fenomeen jou wellicht nog onbekend is, ben ik ervan overtuigd dat ook jij dit een zeer aangename ervaring zult vinden, net als de vele andere cliënten die jou reeds voorgegaan zijn.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Wellicht vraag jij je nu af HOE ik in hemelsnaam bijna instant verandering kan bewerkstelligen. Niet via gesprekken zoals bij de psycholoog. Niet via visualisatie-oefeningen zoals bij mijn conculega's. Het is geen hypnose want er vindt geen controleverlies of bewustzijnsverlies plaats. Maar het werkt direct! Wat is het dan wat ik ook voor jou kan doen?

Wel, als jij echt serieus op zoek bent naar dé oplossing voor jouw probleem, trek dan 6 minuten tijd uit en kijk mee hoe ik Sofie van haar diepgewortelde angst heb bevrijd in de volgende video:

 

 

Waarmee ik jou van dienst kan zijn:

 

 • Hulp bij het maken van een belangrijke beslissing in jouw leven/loopbaan
 • Overwinnen van alle soorten angst waar andere methoden gefaald hebben
 • Burn Out/Bore Out overwinnen
 • Bevrijding van alle soorten verslavingen
 • Opbouwen van zelfvertrouwen en présence
 • Verwerken en loslaten van verdriet en emotionele pijn

Wat je van een 1 op 1 begeleiding mag verwachten

 1. Na een vrijblijvend telefoongesprek of videogesprek op afspraak ontvang je mijn aanbod op maat, dat erop gericht is jou de ondersteuning te geven die jij specifiek nodig hebt om jouw probleem op te lossen. Indien je ingaat op mijn aanbod spreken wij meteen een tijdstip af voor een eerste sessie op een locatie naar keuze. Dat kan in jouw bedrijf, hotel, woning of waar jij het maar wenst. Je hoeft je dus niet zelf te verplaatsen en wint er dus veel tijd mee.
 2. Ik meld mij dan stipt op tijd in alle discretie. Jouw eventuele huispersoneel, hotelpersoneel of de pers zal nooit te weten komen wat het doel is van mijn bezoek.
 3. Na een uitgebreid en diepgaand kennismakingsgesprek leren wij elkaar wat beter kennen en bepalen wij samen wat jij precies nodig hebt. In een persoonlijk uitgestippeld traject op maat zal ik jou mijn volle 100% aandacht, expertise en inzet schenken om naadloos aan jouw behoeften te voldoen.
 4. Tussendoor kan jij mij steeds mailen indien dit nodig zou blijken. Je mag vertrouwen op een zeer snelle respons.

Dit is wat ex-cliënten uit mijn praktijk vertellen over hun ervaring met mij:

Deze cliënten hebben hun expliciete toestemming gegeven om hun ervaring te mogen delen. Zij hopen jou hiermee te inspireren om de beslissende stap naar een gelukkiger leven te zetten...

"Ik voel mij terug herleven. Ik ben terug de Marleen van voor het trauma dat mij overkwam. Hartelijke dank David!"
Marleen Tooree
"Bedankt om onze dochter over het verlies van haar geliefde Peter te helpen. Wij hebben nu onze vrolijke dochter terug!"
Kevin Van Bont
"Het vliegtuig naar Dubai nemen: voorheen een ware RAMP, na uw interventie is dit verleden tijd. Nogmaals dank"
Sandy De Freyne
"Dankzij jou heb ik eindelijk de kracht gevonden om voor mezelf te kiezen en mijn leven volledig te hercreëren. Bedankt David!"
Valerie X

Zullen wij eens vrijblijvend praten met elkaar?

Wil je weten of ik jou ook van dienst zou kunnen zijn? Indien jij voldoet aan volgende voorwaarden, dan mag je contact opnemen met mij. Ik zal jou dan op een vooraf afgesproken tijdstip persoonlijk opbellen of we kunnen ook Skypen/Whatsappen indien je wenst. Dit gesprek verplicht jou tot niets. Maar mijn persoonlijk afgestemde VIP-trajecten zijn ook niet voor iedereen. Check daarom eerst of jij past in het profiel van mensen welke ik graag wil begeleiden, anders zullen we beiden onze tijd verspillen en dat willen wij niet.

Ben jij de geschikte persoon om mee te werken?

 • Heb jij een urgent probleem dat je dringend wenst op te lossen?
 • Ben jij klaar om jou te commiteren aan een intensief traject waarbij jij een diepgaande transformatie zult ervaren?
 • Is jouw probleem urgent genoeg dat jij het echt en definitief van de baan wil?
 • Ben jij bereid een zeer waardevolle investering in jezelf te doen (vanaf €1497)?
 • Ben jij  écht klaar voor verandering en transformatie?

Zo ja, vul dan dit contactformulier zorgvuldig in. Ik neem dan graag spoedig contact met jou op.

thank you
Top