Online Virtuele Maagring Programma

Online Virtuele Maagring Programma

Dé methode om zonder moeite af te vallen en jouw ideale gewicht te bereiken en het te behouden!

 

 • Val moeiteloos 10, 20 of zelfs 25 kg af
 • Géén dieet!
 • Je leert nieuwe eetgewoontes aan waardoor je snel afvalt
 • Duurzame resultaten, ook op lange termijn
 • Intensieve online 1 op 1 begeleiding gedurende 30 dagen

David Ost

Online Virtuele Maagring Programma

In dit online 1 op 1 programma begeleid ik jou naar een slanker en mooier lichaam, enkele maatjes minder en gezonde eetgewoonten, ZONDER DIEET!

Geloof je mij niet? Kijk dan naar onderstaande foto's van mijzelf: ik verloor zelf 16 kg op 6 maanden tijd na dit programma gevolgd te hebben (en ik blijf verder gewicht verliezen). Omdat ik wou afvallen en zeker wou zijn dat dit werkte heb ik het eerst op mezelf uitgetest, met succes zoals je kan zien! En als ik dit kan, kan jij dit ook.

Het enige waar jij nu nog niet over beschikt, is de controle over jouw onbewuste eetpatronen (emotioneel eten, te grote porties eten enz.). Die controle ga ik jou geven als jij dit programma volgt. Ik ga jou iets aanleren dat alle andere methoden om af te vallen niet kennen: de kracht van jouw onderbewuste. We gaan in 30 dagen jouw onderbewuste duurzame veranderingen laten maken voor een maximaal resultaat met minimale inspanningen van jouw kant. Zo zal jij ook enkele maatjes minder kunnen bereiken en de kledij dragen waarin jouw schoonheid tot zijn recht komt. Kortom, ik help jou een diepgaande transformatie maken naar de ware jij die straalt en in zijn/haar kracht staat!

Mijn eigen voor en na foto's. Op dit ogenblik ben ik moeiteloos 16 kg afgevallen en voel ik mij beter dan ooit!

Vóór Virtuele Maagring

David Ost

Na Virtuele Maagring

David Ost

Voor wie is dit programma geschikt?

Het Online Virtuele Maagring Programma is geschikt voor iedereen die écht gemotiveerd is en gewicht wil verliezen maar nu nog last heeft van drang naar suiker en zoet en te vaak en te grote porties eet. Zelfs als je niet kunt sporten zal je baat hebben met dit programma want als je minder en gezonder eet zal je geleidelijk aan vanzelf afvallen. Nogmaals: laat het idee los dat afvallen een gevecht moet worden (met jezelf). We gaan er net voor zorgen dat de hindernissen dat jou aangezet hebben tot overdadig en/of emotioneel eten, opgeruimd worden.

 

Even jouw aandacht voor deze eye-opener!

Met wilskracht alleen proberen afvallen wordt een innerlijk gevecht met jezelf dat je altijd verliest. En dat ken je, anders was je nu deze informatie niet aan het lezen. De oplossing waar jij naar zoekt zit eigenlijk in jezelf. Sta mij toe jou dit even te verduidelijken:

 • Wij hebben allemaal een onderbewustzijn. Je kan dit vergelijken met een supercomputer dat alles wat je denkt en doet, bewust en onbewust, controleert en in stand houdt. Dit onderbewustzijn leert heel snel bepaalde zaken aan en is ook verantwoordelijk voor jouw eetgewoonten.
 • Als jij op bepaalde momenten een drang voelt opkomen om te eten of te snoepen als je geen echte honger hebt, dan komt dit vanuit jouw onderbewuste. Vaak probeert het op deze manier jou af te leiden van een onprettig gevoel. Onrechtstreeks zorgt het op deze manier voor overgewicht doordat je teveel en ongezond eet.
 • De oplossing is dus niet het bestrijden van de symptomen (teveel eten) maar wel op zoek gaan naar de oorzaak van dat overgewicht en het oplossen zodat de symptomen vanzelf verdwijnen!

 

Het Online Virtuele Maagring Programma pakt de oorzaken van overdadig eten aan

De oplossing voor jouw overgewicht zit dus in het vinden van de oorzaak welke jou doet onbewust snoepen en eten. Jouw onderbewuste weet precies wat deze oorzaak is. Dankzij mijn 16j ervaring als hypnotherapeut weet ik hoe wij ook jouw onderbewustzijn kunnen aan het werk voor je zetten zodat het de oorzaken opruimt welke jou tot nu toe hebben doen snoepen en overdadig eten.

Vaak zijn de oorzaken van overgewicht een combinatie van:

 • Emotioneel eten: snoepen of eten om tijdelijk afgeleid te worden van een onprettig gevoel
 • Gewoonte eten: jouw bord leeg eten, te snel eten, eten op een bepaald tijdstip zonder honger te voelen enz.
 • Ongezonde voedingskeuzes: snacks en zoetigheden eten uit gemakzucht enz.
 • Gebrek aan beweging: dit hoeft geen verdere uitleg toch?

 

Hoe wij jouw onderbewuste voor jou aan het werk gaan zetten en je zult afvallen zonder innerlijk gevecht

Ik heb een bijzondere ontdekking gedaan: ik beschik namelijk over dé handleiding om jouw onderbewuste aan te zetten tot verandering. Echt. Ik meen het. En in het Online Virtuele Maagring Programma ga ik jou laten ontdekken hoe wij met jouw onderbewuste kunnen communiceren en er veranderingen kunnen van verkrijgen welke jou zullen helpen om jouw streefgewicht te bereiken! We gaan ervoor zorgen dat het meewerkt in plaats van tegen te werken zoals dit nu nog het geval is. Dan staat er jou niets meer in de weg om jouw streefgewicht te bereiken én op gewicht te blijven. Kijk voor een demonstratie over mijn werkwijze naar de video. Hoewel deze jongedame van een ander probleem bevrijd werd, is mijn werkwijze identiek aan deze in de video.

Wat is een Virtuele Maagring en hoe werkt dit?

Een virtuele maagring is een ingebeelde maagring dat leidt tot effectief gewichtsverlies. Onderschat niet de kracht en het effect van de inbeelding: denk eens even aan een mooie reis dat je gemaakt hebt. Geef jezelf even de tijd om in gedachten helemaal terug naar die ervaring te gaan. Ik ben er vrij zeker van dat je een glimlach op je gezicht hebt of dat er op zijn minst een goed gevoel is ontstaan. Hoewel je niet echt op vakantie was, is er toch een verandering in gevoel merkbaar. Jouw onderbewuste maakt van ditzelfde systeem van inbeelding gebruik als het de ingebeelde maagring installeert. Dit resulteert in een snel verzadigingsgevoel waardoor je veel sneller dan anders genoeg zult hebben en dus ook zult stoppen met eten, zelfs als er nog voedsel op je bord ligt. Zo kan je dus moeiteloos gewicht verliezen en op termijn enkele maatjes minder krijgen. Je kan steeds trotser worden op jezelf en je zal ook complimentjes krijgen, wat jou een enorme boost zal geven om door te zetten en van jouw nieuwe manier van eten een goede gewoonte te maken op lange termijn!

virtuele maagband

 

Het Online Virtuele Maagring Programma is een 30 dagen durend programma waarin ik jou online 1 op 1 live en persoonlijk begeleid naar jouw streefgewicht via videochat. In dit programma gaan wij:

 

 • De onderliggende oorzaken van jouw overgewicht aanpakken en oplossen
 • Emotioneel eten en overdadig eten stoppen
 • Een virtuele maagring laten plaatsen door jouw onderbewuste
 • Jouw huidige eetgewoonten vervangen door gezonde eetgewoonten zodat jouw streefgewicht bereiken enkel nog een kwestie van tijd is

Inbegrepen:

 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin ik jou al leer hoe je kan communiceren met je onderbewuste
 • 4 online coaching sessies met jouw onderbewuste via videochat
 • Snelle e-mail opvolging tussen de online videochats gedurende 30 dagen

BONUS: Ik leer je aan hoe je zelf jouw virtuele maagring kunt laten aanspannen indien nodig zodat je na het volgen van dit programma er levenslang jouw voordeel mee zult doen!

 

Enkele reacties van blije cliënten:

Na mijn sessies ben ik intussen maar liefst 23 kg afgevallen! Mijn ideale gewicht voor mezelf. Heel wat vriendinnen zijn intussen jouw kant opgekomen 🙂 Oprechte dank hiervoor, heerlijk gewoon!
Tamara Noynaert
Leerbeek
Na 3 weken ben ik al bijna 5 kg afgevallen. Ik kan nu gemakkelijk van snoep en eten afblijven. Ik kan jou alleen maar sterk aanbevelen en zal dit zeker ook doen als men mij vraagt hoe ik dit klaargespeeld heb!
Martine Moriau
Halle
Sinds de sessies heb ik mijn cola zero-verslaving onder controle. Ik kom van 1 fles (!!) per dag naar 1 blikje. Ik eet minder grote porties en Ik haal geen zoetigheden of andere troep meer in huis. Voorlopig resultaat is dat ik nu al 8kg lichter ben en dat de complimentjes stilaan beginnen toe te stromen 🙂
Sofie Thienpont
Ninove

Ben jij de geschikte persoon met wie ik wil werken?

Het Online Virtuele Maagring Programma is helemaal voor jou als:

 • Je oprecht verlangt naar een slanker en mooier lichaam en gemotiveerd bent om er nog 1x helemaal voor te gaan
 • Je het beu bent om je ongemakkelijk te voelen en je te schamen voor je lichaam
 • Je uitgekeken bent op het L, XXL en XXXL aanbod van kledij en graag enkele maatjes minder wil
 • Je het beu bent jezelf uit te sloven in de sportschool en weinig of geen gewichtsverlies merkt
 • Je geen dieet meer wil volgen maar alles wil kunnen eten en toch blijven afvallen
 • Je bereid bent om je 100% in te zetten en mijn instructies exact op te volgen

 

OPGELET! Het is belangrijk te weten dat ik selectief ben in het werken met cliënten:

Ik weet namelijk uit ervaring dat dit programma enkel werkt bij echt gemotiveerde mensen die zich houden aan de gemaakte afspraken zoals bijvoorbeeld niet eten als je geen trek of honger hebt. Uiteraard zal je steeds kunnen eten, zelfs zonder honger of zin in zoet. Alleen toegewijde en gemotiveerde cliënten zullen dit niet doen omdat zij er écht voor gaan en hun streefgewicht absoluut willen en ook zullen bereiken!

 

BELANGRIJK: Dit programma is NIET voor jou als:

 • Je wil proberen om af te vallen. Ik ben allergisch voor het woordje proberen. Ofwel doe je iets ofwel niet.
 • Je geen waardevolle investering wil doen in jezelf. Dit programma is zo waardevol dat het de investering zeker waard is!
 • Je medicijnen neemt dat eetlustopwekkend zijn (sommige antidepressiva, cortisone enz).
 • Jouw schildklier onvoldoende werkt. Je kan dit eerst laten testen dmv een bloedafname bij je huisarts.

 

Kom jij in aanmerking voor het Online Virtuele Maagring  Programma?

Als je na het lezen van bovenstaande voorwaarden van mening bent dat jij in aanmerking komt om door mij online begeleid te worden met het Virtuele Maagring Programma, dan mag jij je aanmelden en mij een e-mail sturen waarin je mij gewoon meldt dat je interesse hebt in het volgen van dit programma. Je krijgt dan enkele vragen om te beantwoorden en als ik ook van mening ben dat jij inderdaad in aanmerking komt om dit programma te volgen dan zullen wij een gratis en vrijblijvend verkennend videogesprek inplannen van 20 minuten ter voorbereiding van het programma. Zo leer je meteen met bijvoorbeeld WhatsApp of Skype werken en kan je voor jezelf uitmaken of het iets voor jou is of je liever kiest voor face tot face begeleiding.

Kom jij in aanmerking voor dit programma?

Top